Pages

Friday, February 15, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Rama: Në spitalin e Burrelit ngrije nga i ftohti

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Rama: Në spitalin e Burrelit ngrije nga i ftohti
Feb 15th 2013, 16:36

Rama dje me mjekëtTIRANE- Kreu i Partisë Socialiste, Edi Rama, në kuadër të javës së shëndetësisë po mban një takim me mjekë nga i gjithë vendi. Për të ilustruar, sipas tij gjendjen e mjerueshme të spitaleve në të gjithë vendin, rama iu referua eksperiencës së tij, asaj të disa ditëve më parë në qytetin e Burrelit, ku pati [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/15/rama-ne-spitalin-e-burrelit-beja-serum-dhe-dridhesha/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment