Pages

Monday, February 11, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Piktori George W. Bush! Hakerat i vjedhin dhe publikojnë pikturat

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Piktori George W. Bush! Hakerat i vjedhin dhe publikojnë pikturat
Feb 11th 2013, 16:53

5Pas largimit nga Shtëpia e Bardhë, ish-presidenti amerikan George W. Bush pati zbuluar pasionin e tij për pikturën. Disa imazhe të përhapura në internet, të cilat thuhet se janë nxjerrë nga hakerat që kanë hyrë në e-mailin e ish presidentit, tregojnë pak nga puna e tij si piktor. Imazhet e publikuara në internet përfshijnë hapësira [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/11/piktori-george-w-bush-hakerat-i-vjedhin-dhe-publikojne-pikturat/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment