Pages

Tuesday, February 26, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Përleshje mes shqiptarëve dhe turqve në Vjenë

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Përleshje mes shqiptarëve dhe turqve në Vjenë
Feb 26th 2013, 18:23

FototKatër persona janë plagosur nga armët e zjarrit, në një konflikt fizik  që ka përfshirë shqiptarët dhe turqtë në lagjen Vienë – Ottakring, në kryqendrën austriake. Policia ka regjistruar rastin, duke theksuar se konflikti ka ndodhur për shkak të konkurrencës midis dy grupeve në biznesin e klubeve të natës dhe klubeve erotike. Në mesin e [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/26/perleshje-mes-shqiptareve-dhe-turqve-ne-vjene/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment