Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Pas Shqipërisë edhe Bullgaria i heq licencën CEZ

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Pas Shqipërisë edhe Bullgaria i heq licencën CEZ
Feb 19th 2013, 16:35

Kryeministri Boiko BorisovPas Shqipërisë edhe Bullgaria pritet ti revokojë deri në fund të ditës së sotme licencën kompanisë së shpërndarjes së energjisë CEZ. Kryeministri i Bullgarisë, Boiko Borisov ka thënë për mediat vendase se do të ketë ulje të çmimit të energjisë, si dhe do të revokohet licenca për e kompanisë çeke, CEZ. Sipas mediave vendase, heqja [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/19/pas-shqiperise-edhe-bullgaria-i-heq-licencen-cez/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment