Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Kosova, 5 vjet e pavarur. Homazhe Ibrahim Rugovës

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Kosova, 5 vjet e pavarur. Homazhe Ibrahim Rugovës
Feb 16th 2013, 16:10

jahjagaPRISHTINE- Presidentja e vendit, Atifete Jahjaga, kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Isa Mustafa me rastin e 5 vjetorit të pavarësisë së vendit kanë zhvilluar homazhe pranë varrezave të dëshmoreve të rënë për liri, duke përfunduar me homazhe pranë varrit të presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova, ku kanë [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/16/kosova-5-vjet-e-pavarur-homazhe-ibrahim-rugoves/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment