Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Ja si do të duket Titanic II në vitin 2016!

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Ja si do të duket Titanic II në vitin 2016!
Feb 27th 2013, 17:39

1Ajo duket si Titanik. Ajo ka për qëllim të ndjehet si Titanik. Në një konferencë shtypi në Nju Jork, manjati i minierave Clive Palmer tha se plani i tij ambicioz për të nisur ndërtimin e një kopje origjinale të Titanikut është një "haraç" që po e paguan për nder të atyre që e ndërtuan dhe [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/27/ja-si-do-te-duket-titanic-ii-ne-vitin-2016/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment