Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Ja cilat janë 3 bukuroshet shqiptare në Mis Zvicra ‘13

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Ja cilat janë 3 bukuroshet shqiptare në Mis Zvicra '13
Feb 19th 2013, 18:38

MIssTri prek konkurrenteve në edicionin e Miss Zvicra 2013 janë shqiptare, ndërsa 6 prej tyre janë me prejardhje nga Ballkani. Dorina Podrimja dhe Anita Mustafa, të dyja kanë rrënjë shqiptare, shkruan sot e përditshmja zvicerane Blick, ndërsa Heidi Lushtaku ka mbërritur në Zvicër nga Kosova kur ishte në klasën e parë. Miss Zvicra ka këtë [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/19/ja-cilat-jane-3-bukuroshet-shqiptare-ne-mis-zvicra-13/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment