Pages

Monday, February 18, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Hanks: Kosova është Serbi. Serbët e Kosovës, të përndjekur si hebrenjtë

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Hanks: Kosova është Serbi. Serbët e Kosovës, të përndjekur si hebrenjtë
Feb 18th 2013, 16:11

Tom-HanksAktori i famshem i Hollivudit, Tom Hanks ka deklaruar se Kosova eshte Serbi dhe ka shprehur bindjen se ajo do te jete nje dite po ashtu. Deklarata qe nuk ka kaluar pa komente, eshte bere ne nje emision televiziv, publikuar nga MINA, nje agjenci maqedonase. Aktori, nuk eshte mjaftuar vetem me kaq, por duke folur [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/18/hanks-kosova-eshte-serbi-serbet-e-kosoves-te-perndjekur-si-hebrenjte/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment