Pages

Monday, February 25, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Gjanica del nga shtrati, dhjetra banesa nën ujë

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Gjanica del nga shtrati, dhjetra banesa nën ujë
Feb 25th 2013, 19:36

Fier, lagje nën ujëFIER- Si pasojë e reshjeve të shumta lumi Gjanica ka dalë përsëri nga shtrati duke sjellë përmbytjen e dhjetra banesave dhe disa njësive tregtuese. Shirat e 24 orëve të fundit kanë rritur nivelin e prurjeve derisa rreth orëve të mbrëmjes lumi ka pësuar tejfryrje deri në dalje nga shtrati. Banorët e lagjes "1 Maj" janë [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/25/gjanica-del-nga-shtrati-dhjetra-banesa-nen-uje/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment