Pages

Thursday, February 14, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: “Gërdeci”, Prokuroria firmos urdhër- arrestet

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
"Gërdeci", Prokuroria firmos urdhër- arrestet
Feb 14th 2013, 16:08

Dy prej te akuzuarve per tragjedine e Gerdecit, Ylli Pinari dhe Dritan Minxholli, gjate nje seance gjyqesore ne Gjykaten e FaktitTIRANE- Një ditë pas vendimit të Gjykatës së Apelit Prokuroria e Tiranës ka firmosur 15-urdhër ekzekutime për të akuzuarit e dosjes 'Gërdeci'. Prokurori, Petrit Fusho ka firmosur urdhër-ekzekutimet nëpërmjet të cilëve i hapet rrugë arrestimit të dënuarve. Ndër të tjera, urdhër- ekzekutime janë firmosur për Mihal Delijorgjin, Ylli Pinari, Luan Hoxhën, Besnik Dautin, etj. Biznesmeni [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/14/gerdeci-prokuroria-firmos-urdher-arrestet/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment