Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Fotot e pabotuara të legjendës, Muhamed Ali!

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Fotot e pabotuara të legjendës, Muhamed Ali!
Feb 21st 2013, 18:25

8Zbulohen disa foto të papublikuara më parë të legjendës së boksit, Muhamed Ali. Fotot e Ali, tani 71 vjeç, datojnë në vitet 1960- 1970 dhe janë shkrepur në Stokholm. Fotografitë portretizojnë Muhamed Ali gjatë një udhëtimi në kryeqytetin suedez, Lojrat Olimpike në Romë dhe disa imazhe ‘private’ në Shtetet e Bashkuara.

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/21/fotot-e-pabotura-te-legjendes-muhamed-ali/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment