Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Flori Mumajesi shfaqet i përlotur në këngën e tij “Pa jetë”

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Flori Mumajesi shfaqet i përlotur në këngën e tij "Pa jetë"
Feb 21st 2013, 19:40

FloriFlori Mumajesi sapo ka prezantuar këngën e tij të re "Pa jetë" Ky duket se do te jete viti i Florit, pasi labeli i tij Threedots sapo ka prezantuar Elvana Gjaten me “fake” dhe nje sesion LIVE te kengetares. Nderkaq, priten te tjera publikime qe mbajne vulen e Flori Mumajesit. Pa jetë – Flori Mumajesi

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/21/flori-mumajesi-shfaqet-i-perlotur-ne-kengen-e-tij-pa-jete/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment