Pages

Tuesday, February 26, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Eurovision, më 5 mars premiera e videoklipit “Identitet”

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Eurovision, më 5 mars premiera e videoklipit "Identitet"
Feb 26th 2013, 17:35

Fituesit e cmimit te pare me kengen, ''Identitet'', Adrian Lulgjuraj dhe Bledar SekoPërfaqësuesit shqiptarë të këtij viti në Eurovision 2013, Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko do të prezantojnë videoklipin e këngës më 5 mars. Me këtë rast do të kemi mundësinë për të dëgjuar edhe versionin final të këngës "Identitet", e cila do të jetë pak më ndryshe  nga ai që kemi dëgjuar në netët e Festovalit [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/26/eurovision-me-5-mars-premiera-e-videoklipit-identitet/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment