Pages

Wednesday, February 13, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Elvana Gjata “fyen” kolegët: Jeni palaço

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Elvana Gjata "fyen" kolegët: Jeni palaço
Feb 13th 2013, 16:35

Elvana GjataElvana Gjata ka prezantuar sot këngën e saj të parë për vitin 2012 me titull "Fake" (falso). Me një video mjaft të realizuar, Elvana vjen më agresive se asnjëherë tjetër. Ajo 'fyen" kolegët e saj këngëtarë dhe jo vetëm , duke i konsideruar edhe palaço. Video mund të konsiderohet me permbajtje te fortë, pasi në [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/13/elvana-gjata-fyen-koleget-jeni-palaco/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment