Pages

Tuesday, February 12, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: “Chi” publikon fotot e muajit të mjaltit të Kate e William!

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
"Chi" publikon fotot e muajit të mjaltit të Kate e William!
Feb 12th 2013, 17:39

KATE-E-WILLIAM--640x360Revista javore italiane “Chi”, këtë të mërkurë, 13 shkurt, pritet të godasë fort me publikimin e disa imazheve të jashtëzakonshme të Dukes dhe Dukeshës së Kembrixhit, gjatë muajit të mjaltit në Karaibe.

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/12/chi-publikon-fotot-e-muajit-te-mjaltit-te-kate-dhe-william/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment