Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Bruksel, përfundon takimi mes Daçiç dhe Thaçit

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Bruksel, përfundon takimi mes Daçiç dhe Thaçit
Feb 19th 2013, 16:40

Daçiç-Ashton-Thaçi, gjatë takimit të fundit në BrukselBRUKSEL- Ka përfunduar në Bruksel takimi mes kryeministrave të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçi dhe Ivica Daçiç, në praninë edhe të shefes për politikë të jashtme të Bashkimit Evropian, Catherine Ashton. Ky është raundi i pestë i bisedimeve ndërmjet dy kryeministrave, të cilat kanë për qëllim normalizimin e marrëdhënieve midis dy vendeve. Ai pason takimet [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/19/bruksel-perfundon-takimi-mes-dacic-dhe-thacit/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment