Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: “Bisha e Tenby”, krijesa misterioze gjendet në plazhine Uellsit

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
"Bisha e Tenby", krijesa misterioze gjendet në plazhine Uellsit
Feb 27th 2013, 19:31

Kafsha misterioze ne brigjet e TenbyNjë krijesë misterioze me “fytyrën e një kali, trupin e një derri dhe kthetrat e një ariu” ka dalë e ngordhur në bregun e plazhit të Uellsit të Jugut. Krijesa e çuditshme është zbuluar në Tenby nga një qen në pronësi të Peter Bailey. 27- vjeçari është ai që ka shkrepur edhe fotografinë. Një zëdhënës [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/27/bisha-e-tenby-krijesa-misterioze-gjendet-ne-plazhine-uellsit/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment