Pages

Wednesday, February 13, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Berisha:“Shqipëria vend i zhvilluar”, projekt i qytetarëve

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Berisha:"Shqipëria vend i zhvilluar", projekt i qytetarëve
Feb 13th 2013, 16:15

Berisha gjate bashkebisedimit me studenteKryeministri Sali Berisha tha se duke filluar nga sot, qytetarët shqiptarë do të jenë udhëheqësit e vendit, dhe ai thjesht do t'i dëgjojë ata. Nga Qyteti Studenti, kreu i qeverisë nisi, siç tha ai, formësimin e projektit "Shqipëria një vend i zhvilluar”,  duke marrë sugjerimet, opinionet dhe kritikat e qytetarëve shqiptarë. "Dua tju njoftoj se [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/13/berisha-shqiperia-vend-i-zhvilluar-projekt-i-qytetareve/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment