Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Akuzat e PS, MB: Rama, përgjegjës për 21 janarin. Ekspertiza, në transparencë të plotë

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Akuzat e PS, MB: Rama, përgjegjës për 21 janarin. Ekspertiza, në transparencë të plotë
Feb 16th 2013, 16:50

olliTIRANE- Ministria e Brendshme ka reaguar sot pas akuzave te PS-se dhe kerkeses per arrestimin e ekspertit qe sipas saj manipuloi provat per plumbin qe vrau Veizin, ne demonstraten e 21 janarit. Ne nje deklarate per mediat, zedhenesi, Leonard Olli ka thene, Rama eshte pergjegjes i vetem per 21 janarin. “Nëse ka përgjegjës për ngjarjet [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/16/akuzat-e-ps-mb-rama-pergjegjes-per-21-janarin-pamjet-filmike-te-qarta/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment