Pages

Saturday, February 16, 2013

Albania Observer » Video Lajme: Zyrtare e NASA-s: “Ja ku kaloi asteroidi DA14, ai që ra në Rusi, mbetet ende mister!” (video)

Albania Observer » Video Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Zyrtare e NASA-s: "Ja ku kaloi asteroidi DA14, ai që ra në Rusi, mbetet ende mister!" (video)
Feb 16th 2013, 16:12

Mbrëmjen e të premtes, pak orë pas "Shiut" të meteoritëve që tronditën Rusinë dhe gjithë botën, kaloi meteoriti i shumë përfolur dhe shumë pritur! Fjala për asteroidin 2012 DA14, të cilin NASA e kishte nën vëzhgim 24 orë në 24 (pamje live prej të cilit ju ofroi ekskluzivisht dhe alb-oibserver.com, e vetmja ndër mediat shqiptare) Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment