Pages

Thursday, February 14, 2013

Albania Observer » Video Lajme: Shthurje! Kërcyen lakuriq në Dancing with the stars! + 18 (video)

Albania Observer » Video Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Shthurje! Kërcyen lakuriq në Dancing with the stars! + 18 (video)
Feb 14th 2013, 16:25

Duket e pabesueshme… Por besojeni është e vërtet! Një çift në Dancing with the stars të Argjentinës, u shfaqën në skenë lakuriq… ata gjatë koreografes së tyre filluan të zhvishen deri sa mbetën "bizat" në skenë! Të pranishmit mbetën me gojë hapur nga e gjithë ajo "marrëzi", pasi ndërsa çifti kërcente hiqnin dhe rrobat e Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment