Pages

Monday, February 25, 2013

Albania Observer » Video Lajme: Nuk keni për ta besuar! Bimë mishngrënëse që gjuan dhe gëlltit… minj! (video)

Albania Observer » Video Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Nuk keni për ta besuar! Bimë mishngrënëse që gjuan dhe gëlltit… minj! (video)
Feb 25th 2013, 19:51

Ka bërë xhiron e botës duke befasuar miliona shikues, videoja që tregon kurthin e një bime ndaj miut! Duket si një skenar filmi fantastikoshkencor, por në realitet ekziston një bimë mishngrënëse e cila "gëlltit" deri dhe minj. Ka aftësi të tresë deri dhe dhëmbët dhe kockat e tij! Bima mbanë emrin shkencor "Nepenthes spathulata", mbinë Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment