Pages

Monday, February 11, 2013

Albania Observer » Foto Lajme: Një profeci e tmerrshme e realizuar 99%…!

Albania Observer » Foto Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Një profeci e tmerrshme e realizuar 99%…!
Feb 11th 2013, 16:35

Lindi në vitin 1094 pas erës së re në Almar. Ishte një nga reformatorët më të mëdhenj të Kishës Katolike. Gjithçka filloi kur në një vizitë të tij në Romë, ai pa një vizion… Ishin me dhjetëra dhe të shumta frazat latine, ku ndërmjet tyre u shfaqën emrat e 111 papëve që do të udhëhiqnin Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment