Pages

Saturday, February 16, 2013

Albania Observer » Foto Lajme: Foto e ditës: Metoda të reja për të ndalur kopjimin

Albania Observer » Foto Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Foto e ditës: Metoda të reja për të ndalur kopjimin
Feb 16th 2013, 15:44

Në këtë rubrikë të Albania Observer do të shfaqim një fotografi që dallon nga të tjerat dhe na ka bërë përshtypje. Nuk ka përkufizime. Do të shikojmë fotografi të çuditshme, misterioze, shokuese, qesharake, të mrekullueshme… Pra, fotografi nga më të ndryshmet. Nëse keni dëshirë, mund të bëheni edhe ju pjesë e kësaj rubrike, duke na Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment