Pages

Wednesday, February 20, 2013

Albania Observer » Foto Lajme: Fenomen i rrallë, shfaqet një ylber i bardh…!

Albania Observer » Foto Lajme
Agjenci lajmesh në gjuhën shqipe
Fenomen i rrallë, shfaqet një ylber i bardh…!
Feb 20th 2013, 17:48

Një nga fenomenet më të rralla mundit ë fotografoj me kamerën e tij, një fotograf amator. Sam Dobson fotografoi një ylber të bardhë që u shfaq në qiell Arktik. Dobson që jeton në Rusi, nuk është fotograf profesionist, por fotografia është një hobi për të si dhe peisazhet mahnitëse të rastësishëme dhe fenomenet natyrore. Dobson Read the full article...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment