Pages

Sunday, December 9, 2012

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Fituesi i cmimit Nobel, Nelson Mandela në spital

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Fituesi i cmimit Nobel, Nelson Mandela në spital
Dec 9th 2012, 09:51

Ish-lideri i Afrikës së Jugut, Nelson Mandela është shtruar në spitalin e Pretorias, por nuk ka asnjë arsye për t’u alarmuar, siç bëri të ditur Presidenti, Jacob Zuma.
“Mandela është mirë. Ekipi mjekësor do të kujdeset më së miri për ish-liderin, njeriun që e bëri vendin tonë të lirë e demokratik”,-tha Zuma në një njoftim për shtyp. 94-vjeçari Mandela do të kryejë vazhdimisht disa analiza për të parë gjendjen e tij shëndetësore.
Fituesi i çmimit Nobel, qëndroi për 27 vjet në burg pasi kundërshtonte ashpër dhunën dhe paragjykimin racor në Afrikën e Jugut. Ai u zgjodh president i vendit në vitin 1994, katër vite pasi ishte liruar nga burgu.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment